XLNT Allservice AB utför såväl entreprenadstädning av offentliga och privata lokaler. Sedan starten 1991 har vi utvecklats till att bli ett av Sveriges modernaste städföretag.

Kollektivavtal, goda villkor och möjlighet att utvecklas ser vi som självklarheter för vår personal – och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda städtjänster av hög kvalitet till våra kunder.

Under 2015 blev vi utsedda till DI Gasell och blivit Auktoriserat Serviceföretag hos Almega Serviceföretagen

Just nu söker vi:

Säljare offentlig upphandling

Som säljare hos oss är ditt huvudfokus att arbeta med offentlig upphandling och anbudsskapande för större kunduppdrag inom städning. Dina arbetsuppgifter innefattar ansvar för hela anbudsprocessen tillsammans med dina nya fantastiska arbetskamrater.

Du arbetar i huvudsak med den offentliga sektorn där du utformar konkurrenskraftiga anbud och kalkyler. Du upprättar kundavtal och genomför en noggrann överlämning av uppdraget till vår avdelning för fasta avtal. Du ingår i vår säljorganisation och driver själv egna säljprojekt samt ingår i säljteam för större affärer. Vi vill även att du bidrar till bolagets affärsutveckling genom att utveckla vårt erbjudande och komma med idéer om hur vi kan öka försäljningen. Du arbetar aktivt med merförsäljning av befintliga kunduppdrag och stödjer driften med efterkalkyler och nya lösningar.

Vi tror att du är en driven person som hatar att förlora. Du har förmåga att se nya möjligheter och är flexibel och lyhörd. Du har gedigen erfarenhet från städbranschen som säljare eller inom offentlig upphandling.

För att trivas hos oss bör du  vara:

  • Trevlig och vill alltid prestera på högsta nivå
  • Självgående med frihet under ansvar
  • Självklart bör du även vara extremt resultatinriktad.
  • Stor kunskap inom städkalkylering och offentlig upphandling

Skicka in din ansökan och ditt CV till info@xlntallservice.se, skriv ”Säljare” i ämnesraden.